Què has de fer per participar al Sorteig?

Has de venir a la presentació de la Guia per a CONSULTORIA GEOTÈCNICA EN EDIFICACIÓ

dia: 16 d’octubre de 2023
hora: a les 18:00 hores
lloc: Delegació del Maresme. Plaça d’en Xammar, 2 de Mataró
Activitat gratuïta

INSCRIPCIÓ

 

La presentació d’aquest llibre ens permet descobrir la primera edició d’una guia útil i pràctica pensada pels professionals o tècnics que han de contractar els serveis geotècnics, dirigir obres o col·laborar en projectes de fonaments.

La guia, eminentment pràgmatica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contenidors, com de cara a l’execució i direcció de les obres, en què interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura.

Aquesta guia ha estat fruit de la feina coordinada de consultors d’estructures i consultors de geotècnia en què cadascú ha aportat el seu punt de vista: dues visions complementàries de la relació entre l’estructura i el sòl.

La presentació anirà a càrrec de: Josep Baquer Sistach, arquitecte tècnic i consultor d’estructures, i vicepresident de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) i Juanjo Rosas Alaguero, enginyer de camins especialitzat en geotècnia i director tècnic de 2PE Pilotes i Piloedre.