Reserva’t aquesta data!

  • 📆 17 de gener de 2024                   
  • 🕕 A les 18:00h                   
  • 📍   webinar 

Activitat gratuita

 

INSCRIPCIÓ

 

Juanjo Rosas, enginyer de camins especialitzat en geotècnia i director tècnic de 2PE Fonaments en petits espais i Piloedre® i Josep Baquer, arquitecte tècnic i consultor d’estructures, i vicepresident de l’Associació de Consultors d’Estructures (ACE) ens faran una introducció a la Guia CGE CONSULTORIA GEOTÈCNICA EN EDIFICACIÓ.

2PE ha participat activament en aquesta Guia, guia útil i pràctica pensada pels professionals o tècnics que han de contractar els serveis geotècnics, dirigir obres o col·laborar en projectes de fonaments.

La guia, eminentment pràgmatica, pretén ser d’utilitat de cara tant a la redacció de projectes de fonamentacions i contenidors, com de cara a l’execució i direcció de les obres, en què interaccionen l’estructura i el terreny. Però també s’ha redactat pensant en els promotors, equips i tallers d’arquitectura.

Aquesta guia ha estat fruit de la feina coordinada de consultors d’estructures i consultors de geotècnia en què cadascú ha aportat el seu punt de vista: dues visions complementàries de la relació entre l’estructura i el sòl, i que Zigurat  ha apostat per fer el webinar que ens ocupa.

No t’ho pensis més i apunta’t!

INSCRIPCIÓ